16.7 C
Castelldefels
miércoles, septiembre 28, 2022
spot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Costelles de porc amb pastís de patata i formatge

Ingredients per a 4 persones

4 costelles de porc.

Formatge tendre a làmines.

2 patates grans.

Formatge ratllat.

1 ou.

Pa ratllat.

Farina.

Oli, Sal i Pebre.

Elaboració

Talleu les costelles en forma de ventall perquè es fregeixin millor. Peleu i talleu les patates a la mandolina, coeu-les en oli a foc lent i deixeu-les poc fetes perquè han d’anar al forn.

En una plata de forn, poseu-hi una capa de patates i salpebreu-les. A sobre, poseu-hi les làmines de formatge i aneu fent capes alternant la patata i el formatge (l’ultima capa ha de ser de patata). Escampeu el formatge ratllat per sobre i introduïu-ho al forn preescalfat a 180º uns 10 minuts.

Arrebosseu les costelles salpebrades amb farina, ou i pa ratllat, fregiu-les i presenteu-les amb un tros de pastís. 

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,502SeguidoresSeguir
20,100SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?