13 C
Castelldefels
martes, marzo 2, 2021

Costelles de porc amb pastís de patata i formatge

Ingredients per a 4 persones

4 costelles de porc.

Formatge tendre a làmines.

2 patates grans.

Formatge ratllat.

1 ou.

Pa ratllat.

Farina.

Oli, Sal i Pebre.

Elaboració

Talleu les costelles en forma de ventall perquè es fregeixin millor. Peleu i talleu les patates a la mandolina, coeu-les en oli a foc lent i deixeu-les poc fetes perquè han d’anar al forn.

En una plata de forn, poseu-hi una capa de patates i salpebreu-les. A sobre, poseu-hi les làmines de formatge i aneu fent capes alternant la patata i el formatge (l’ultima capa ha de ser de patata). Escampeu el formatge ratllat per sobre i introduïu-ho al forn preescalfat a 180º uns 10 minuts.

Arrebosseu les costelles salpebrades amb farina, ou i pa ratllat, fregiu-les i presenteu-les amb un tros de pastís. 

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,594FansMe gusta
2,391SeguidoresSeguir
17,300suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -

Latest Articles