13.6 C
Castelldefels
martes, abril 23, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Mor el conductor d’un patinet elèctric en el xoc amb un autocar a Barcelona

Un home  de 55 anys que conduïa un patinet elèctric ha mort aquest dimecres de matinada en un accident a l’Eixample de Barcelona. L’accident ha passat cap a les 4 de la matinada en la confluència dels carrers Comte d’Urgell i Aragó i s’hi ha vist implicat un autocar de passatgers, segons ha informat la Guàrdia Urbana.

Aquesta és la segona víctima en accident de trànsit a la ciutat aquest any.


Al lloc dels fets s’hi han traslladat dotacions de la Guàrdia Urbana de la Unitat d’Accidentalitat, que s’han fet càrrec de la investigació, i unitats del Sistema d’emergències Mèdiques (SEM). 

L’Ajuntament ha activat també el Servei d’Urgències i Emergències Socials per oferir atenció psicològica als familiars de la víctima.

Els patinets elèctrics, prohibits al transport públic a partir de l’1 de febrer

La mesura s’aplicarà com a mínim durant sis mesos al metro, als autobusos, als tramvies, a Rodalies de Renfe i als Ferrocarrils de la Generalitat

compartir a Facebookcompartir a Twitter

La prohibició de l’entrada de patinets elèctrics als transports públics estarà vigent a partir de l’1 de febrer i durarà, com a mínim, sis mesos.

Tal com ha avançat el programa «Planta baixa» de TV3, aquest ha estat el dia acordat per començar a implantar la mesura anunciada el 19 de desembre passat.

La mesura s’aplicarà al metro, als autobusos, als tramvies, a Rodalies de Renfe i als Ferrocarrils de la Generalitat.

Ho fan a instàncies de l’Autoritat del Transport Metropolità, ATM, que dona així resposta a la preocupació dels operadors de transport públic després que un patinet elèctric es cremés a l’interior d’un vagó dels Ferrocarrils de la Generalitat. Les bateries d’aquests vehicles es fabriquen amb materials altament inflamables.

Per mirar de facilitar la mobilitat dels usuaris habituals de patinets, ara també es podran deixar als aparcaments gratuïts de Bicibox que hi ha als municipis dels voltants de Barcelona.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

https://laprensamagazine.cat/archivos/9438

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights