16.1 C
Castelldefels
jueves, marzo 28, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

TMB comença a fer proves d’alcohol i drogues als conductors d’autobusos de Barcelona

TMB comença a fer proves d’alcohol

TMB comença a fer proves d’alcohol. Transports Metropolitans de Barcelona farà controls d’alcohol, drogues i psicofàrmacs als conductors d’autobusos a partir d’aquest dilluns. La mesura forma part d’un nou protocol que es posa en marxa amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana.

Són proves aleatòries i voluntàries per als 1.100 conductors que té la plantilla. 

El comitè d’empresa i alguns sindicats hi estan en contra. Així, des de la CGT denuncien que el protocol els «converteix a tots en sospitosos habituals de consumir alcohol i drogues». Asseguren que la negativa del treballador a fer-se les proves serà qualificada de positiu i ho consideren inadmissible.

Aquestes proves no són cap novetat per als treballadors de TMB. Els maquinistes del metro periòdicament ja passen aquests controls, en compliment de la llei ferroviària.

Justament, la CGT defensa que la normativa actual no obliga els conductors d’autobusos i que, quan hi hagi una llei que ho faci, s’haurà de plantejar en aquest marc.

També recorden que ja hi ha un procediment, el P665, per a les persones amb problemes d’addicció, desenvolupat pel Servei Mèdic i l’assistenta social, en què asseguren que es preserva l’anonimat.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook

Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights