Aquesta recepta no pot ser més simple, ràpida i econòmica. Se li pot col·locar de tot el que en vingui de gusti queda boníssim! El secret, és fer l’arròs amb anticipació d’1 o 2 dies. Una vegada que es té l’arròs, es pot acompanyar amb el que més ens agradi.
Ingredients per a dues persones
• Arròs basmati, salvatge o normal
• Bròquil bullit (al gust, pot ser al dent o cuit.
• Un ou remenat
• Ceba fregida
• Xampinyons sofregits amb una miqueta d’all i julivert
• Api tallat a trossos d’un centímetre aproximadament
• Pastanaga en bastons i cuadrets
• Cebollí
• Flors de cibulet
• Pebre vermells, groc o verd (o dels tres alhora)
• Trossets de pollastre, pit i cuixa
• Trossets de carn, tipus la de guisar
• Carbassó en bastons o cuadrets
• Llavors de sèsam (a l’emplatar)
• Llavors de gira-sol
• Gingebre
• Pell de llimona
Preparació
Curem tos els ingredients que calgui coure.
Quan estiguin tots els ingredients cuits, cal barrejar-ho tot junt, amanir-ho i, a la fi, abocar una mica de salsa de soja i condiment japonès o xinès preparat per a «wok de verdures».
• Aquesta recepta surt molt millor si s’elabora en un wok, però si no es disposa d’ell, podem utilitzar una paella normal. Ens agradarà gairebé igual.