10.8 C
Castelldefels
jueves, febrero 25, 2021

Arròs fregit xinès

Aquesta recepta no pot ser més simple, ràpida i econòmica. Se li pot col·locar de tot el que en vingui de gusti queda boníssim! El secret, és fer l’arròs amb anticipació d’1 o 2 dies. Una vegada que es té l’arròs, es pot acompanyar amb el que més ens agradi.

Ingredients per a dues persones

• Arròs basmati, salvatge o normal

• Bròquil bullit (al gust, pot ser al dent o cuit.

• Un ou remenat

• Ceba fregida

• Xampinyons sofregits amb una miqueta d’all i julivert

• Api tallat a trossos d’un centímetre aproximadament

• Pastanaga en bastons i cuadrets

• Cebollí

• Flors de cibulet

• Pebre vermells, groc o verd (o dels tres alhora)

• Trossets de pollastre, pit i cuixa

• Trossets de carn, tipus la de guisar

• Carbassó en bastons o cuadrets

• Llavors de sèsam (a l’emplatar)

• Llavors de gira-sol

• Gingebre

• Pell de llimona

Preparació

Curem tos els ingredients que calgui coure.

Quan estiguin tots els ingredients cuits, cal barrejar-ho tot junt, amanir-ho i, a la fi, abocar una mica de salsa de soja i condiment japonès o xinès preparat per a “wok de verdures”.

• Aquesta recepta surt molt millor si s’elabora en un wok, però si no es disposa d’ell, podem utilitzar una paella normal. Ens agradarà gairebé igual.

Artículo anteriorAROMATERAPIA
Artículo siguienteCómo reducir la papada

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,568FansMe gusta
2,391SeguidoresSeguir
17,200suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -

Latest Articles