Sushi de filets de daurada
El sushi ha passat a ser els darrers anys en un dels plats mes populars.Un exemple es el sushi de filets de daurada
Ingredients
200 gr de filets de daurada
200 gr d’arròs per a sushi
Salsa wasabi
Vinagre d’arròs i sèsam
Així ho cuinem
Comencem rentant els filets de daurada amb aigua.
Retirem les espines i tallem a trossos.
Untem els filets de daurada amb la salsa wasabi.
En un bol, barregem el vinagre amb 200 ml. d’aigua.
Ens mullem les mans en aquesta barreja i anem xopant amb ella l’arròs per a Sushi, alhora que fem boletes.
Aixafem les boletes d’Arròs i col·loquem damunt cada una un trosset de daurada a cada boleta d’arròs. Empolvorem per sobre del sushi unes llavors de sèsam ja podem assaborir-ho.
Si t’agrada, col·loca a sobre de cada trosset de Sushi de filets de daurada una mica de caviar.
La daurada és un peix semigras que es caracteritza pel seu intens sabor i pel seu elevat contingut en proteïnes de gran qualitat i minerals.
L’arròs emprat en l’elaboració d’aquest sushi aporta hidrats de carboni.
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más Recetas la Prensa
