PASTÍS DE CARBASSÓ I FORMATGE DE CABRA

 

Ingredients (per a 2 persones)

– 2 patates mitjanes

– 1 carbassó mitjà

– 50 g. de formatge de cabra aproximadament

– 2 ous

– Formatge ratllat per gratinar

– Una culleradeta de mantega

– Oli d’oliva, sal i pebre

 

Elaboració

Pelem les patates, les tallem a trossets i les bullim. En fem un puré aixafant-les amb una forquilla, ho lliguem amb la mantega i ho salpebrem (per fer el puré també podem fer servir la batedora però aquesta vegada ens interessava més la textura de forquilla).

Tallem el carbassó a trossets i el saltem amb oli d’oliva a la paella.

Salpebrem.

En un motlle per anar al forn posem una capa de patata, una capa de carbassó, un parell de rodanxes de formatge de cabra, un ou i el formatge ratllat. Ho posem al forn a gratinar fins que quedi daurat.

Ho desemmotllem al plat i ja està llest per servir.

Si no disposem de motlles el podem fer en una plata per anar al forn.

 

Recepta I foto: Anna Roca – Plaers de boca

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


*