RECETAS

Xoriço amb cebes al rom


Una tapa que us agradarà! tingueu a mà el vostre pa favorit…

Ingredients (4 persones)
300 gr. de xoriço, tallat a rodanxes.
2 cebes, tallades fines.
4 dents d’all, tallat fi.
10 gr. de cebollí fresc, picat
2 cullerades soperes d’oli
3-4 cullerades soperes de bon rom

Preparació
Escalfar l’oli en una paella i saltar el xoriço un parell de minuts per tots dos costats. Reservar-ho.
Abocar el rom i reduir l’alcohol 2 minuts, removent.

Incorporar-hi la ceba i l’all i cuinar-ho 2-3 minuts més a foc mig-alt.

Retornar el xoriço a la paella i barrejar bé.

Empolvorar amb el cebollí i servir-ho acompanyat de pa.

Recepta i foto: Sònia – L’Exquisit

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


*