RECETAS

Bombons de llom de lluç farcit de gambes

Ingredients
Quatre lloms de lluç grans.
100 grams de gambes.
Quatre dents d’all.
Guindilla (opcional).
Una mica de julivert.
Sal.
Oli d’oliva verge.
Farina per arrebossar.
Un ou per arrebossar.

Com fer-ho

Obrir els lloms per la meitat sense arribar al final, a manera de llibrets.

Pelar les gambes, picar els alls en trossos molt menuts.

Posar en una paella una mica d’oli d’oliva a escalfar, quan estigui al punt afegir els alls i quan estiguin lleugerament fets hi afegim també les gambes també molt picadetes; quan estiguin cuinades, emplenar els lloms amb les gambes.

Passar els lloms ja preparats primer per farina i després per ou (com si fos a la romana) i fregir en abundant oli calent fins que estiguin fets per dins.

Recepta i foto: María de Gracia Carrera (Carmona – Sevilla)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


*