RECETAS

Pebrots farcits de carn picada i arròs

Ingredients
6 pebrots vermells
200 grams de carn picada de vedella
200 grams de carn picada de porc
50 grams de pernil
1 ceba
200 grams de tomàquets
200 grams d’arròs

Preparació
Buidem els pebrots de les llavors, els rentem i tirem una mica de sal en el seu interior.

Bullim l’arròs i ho reservem.

Ofeguem la carn picada amb una mica de sal i oli. Li donem unes voltes, i quan estigui gairebé a punt d’acabar la retirem del foc.

Afegim el pernil picat a la carn, barregem i ho reservem tot per a més endavant.

Fregim la ceba i el tomàquet triturat. Quan estigui a punt,hi afegim la carn amb el pernil, així com la meitat de l’arròs que havíem preparat. Els hi donem unes voltes durant cinc minuts per barrejar bé els sabors.

Aquest mateix sofregit, amb tots els seus ingredients, ho passarem per la picadora (no és necessari triturar-ho massa).

Amb aquesta mescla anirem emplenant un a un els pebrots crus i els taparem amb l’arròs restant que havíem reservat per evitar que se’ns desmuntin.

Els saltegem una mica per fora i els col·loquem en una safata. Tirem un raig d’oli d’oliva per damunt.
Ho posem al forn a 150 Cº durant una hora o una mica més, fins que el pebrot estigui cuit per fora.

 

Recepta i foto: riceworldwide

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


*