El grup de Contemporània de l’Escola de Dansa guanya el 2on premi del Concurs de Dansa Baix Montseny

Les noies, d’entre 13 i 15 anys,  van presentar la coreografia ‘Drowning Water’,  un muntatge original de la professora de l’escola Meritxell Ballús

 

El grup Jiry Killian de Dansa Contemporània de l’Escola Municipal de Dansa ha guanyat el segon premi de la seva categoria del Concurs de Dansa Baix Montseny que es va celebrar el passat 9 de març a Sant Celoni. El grup format per una vintena d’alumnes va aconseguir fer-se amb el guardó competint amb escoles i companyies joves d’alt nivell. Les noies, d’entre 13 i 15 anys, van presentar la coreografia Drowning Water, un muntatge original de la professora de l’escola Meritxell Ballús.

El proper mes de maig un altre grup de l’escola es presenta a un altre concurs. En aquesta ocasió serà el Certamen de Dansa de Santa Coloma. Les alumnes del nivell avançat de Dansa Contemporània presentaran la coreografia Nunca es suficiente de la professora Betsabé Mallagarriga. A banda de la competició grupal, una de les alumnes actuarà també en solitari en la categoria Sènior.

Enllaços d’interés:

Escola Municipal de Dansa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


*