RECETAS

Quesadilla de pernil york i formatge


Les quesadillas són un plat típic mexicà fetes a base de coques de blat de moro. Es poden emplenar d’infinitat d’ingredients. Es fan en un moment i en més d’una ocasió et poden salvar la vida culinàriament parlant.

Ingredients
2 truites de blat de moro (Les venen ja fetes)
Pernil de york en daus petits (al gust, segons si t’agraden amb més o menys farcit)
Formatge ratllat al gust. Podem usar mozarella ratllada i tires de formatge edam i cheddar.

Preparació
Tallem el pernil york en daus petits i ho reservem.
En un plat posem una truita de blat de moro i li afegim un llit de formatge mozarella, li tirem els trossets de pernil i per damunt una mica de tires de formatge edam i cheddar. Tot ben distribuït per la truita.
Ho fiquem un minut al microones a màxima potència o el temps necessari perquè es fonguin gairebé per complet els formatges.
Finalment ho daurem en una paella per tal que quedin cruixents.
També es poden fer en la modalitat flauta amb una sola truita i enrotllant-la, el procediment és el mateix

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


*