‘Harry Potter: Wizards Unite’, el nou ‘Pokémon GO’ inspirat en l’univers creat per J. K. Rowling

  • Els nous mags es trobaran amb personatges i criatures de les pel·lícules de ‘Harry Potter’ i també d’‘Animals fantàstics’ mentre recorren els carrers

 

Els fans de Harry Potter estan d’enhorabona. Els creadors de Pokémon GO tenen entre mans un joc similar, basat en l’univers del famós mag. Després del gran èxit mundial de Pokémon Go, els seus creadors han decidit guanyar-se també el públic d’aquest món màgic. Niantic i Warner Bros Games han ofert aquest dimarts els primers detalls d’aquest videojoc de realitat augmentada que porta per títol Harry Potter: Wizards Unite . L’aplicació estarà disponible tant per a Android com per a iOS.

En lloc de capturar pokémons, s’hauran de buscar objectes màgics

En aquesta ocasió, els jugadors en comptes de capturar pokémons i visitar pokeparades es convertiran en mags i hauran de caminar pels carrers per buscar objectes màgicsWizards Unite arrenca amb La Calamitat, un esdeveniment que ha generat que el món màgic es barregi amb el dels muggles.

‘Harry Potter: Wizards Unite’, el nou ‘Pokémon GO’ inspirat en l’univers creat per J. K. Rowling. // Niantic, Inc.

Durant el seu viatge, els nous mags es trobaran amb molts personatges i criatures de les pel·lícules de Harry Potter , i també d’Animals fantàstics . S’espera que el joc estigui disponible durant aquest any, però de moment els usuaris d’Android ja es poden preinscriure per jugar a la beta del joc .

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


*