«Troia, una veritable Odissea», de Cor de Teatre. El divendres 22 de març, al Teatre Plaza

 

Nou espectacle de Cor de Teatre

Divendres 22 de març, a les 21 h. Teatre Plaza

Preu entrada: 16,50 €

Direcció escènica i coreografia: Joan Maria Segura Bernadas
Direcció musical: David Costa


Després dels èxits d’Operetta i d’Allegro; d’assumir el rol de l’Street Chorus dins la monumental Missa de Bernstein amb l’OBC i d’interpretar les parts corals de l’obra de H. Ibsen Peer Gynt amb música d’E. Grieg amb l’OSV, Cor de Teatre presenta ara el seu nou espectacle: Troia, una veritable odissea!
El relat de la Ilíada i l’Odissea com mai te l’han explicat..Els 28 cantants de Cor de Teatre us faran viatjar amb les seves veus pels episodis més representatius d’aquests dos poemes èpics fundacionals de la cultura europea. Un viatge per la vida, un relat èpic amb aventura, traïcions i drama.
Reviureu el món de l’Olimp i els seus Déus, el rapte d’Helena i assistireu en directe a la Guerra de Troia. Acompanyareu Ulisses per perilloses aventures de tornada a Ítaca, on l’esperen Penélope i els pretendents que volen arrabassar-li l’esposa i el reialme.
Aquesta odissea musical és alhora un recorregut musical a cappella a través de grans cors de la història de la música, amb peces de compositors com Purcell, Bach, Händel, Mozart, Verdi o Wagner.
Troia, una veritable odissea! és un espectacle polifònic-teatral sense text, on cada gest té assignada una nota musical; cada acció escènica, una frase musical, creant una fusió inseparable, potent, expressiva i molt plàstica, sempre des de la mirada de Cor de Teatre.

Un espectacle sense text i per a tots els públics, una fusió escènica i musical potent, expressiva i molt plàstica sempre des de la mirada de Cor de Teatre.

Venda d’entrades

–  O.A.C: ( Ajuntament de Castelldefels)

–  www.ticketea.com  ( 24 hores)

–  A les taquilles del teatre Plaza  (una hora abans de l’inici de l’actuació)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


*