RECETAS

Arròs amb gambes

Ingredients
· 300 gr. d’arròs.
· 8 gambes.
· 2 dents d’all.
· 2 cebes mitjanes.
· 100 gr. de tomàquet triturat.
· 1 rameta de romaní.
· 1 got de vi blanc sec.
· Julivert.
· 1 litre d’aigua.
· Sal i Oli d’oliva.

Com fer-ho

Farem un brou, amb l’aigua, els caps de les gambes, 1 dent d’all, tomàquet i romaní. Ho bullirem durant 10 minuts.

Fregim les gambes i les reservem, no hem de fregir-les massa.

Amb el mateix oli, fregim la ceba ben trinxada, afegint el julivert a trossets petits i un all picat amb oli d’oliva.

Afegim el vi blanc, deixant que s’evapori l’alcohol uns segons.

Incorporem l’arròs, sofregint-lo en la salsa i afegirem el brou anterior.

Cobrint amb ell l’arròs i el deixarem coure durant 20 minuts a foc lent.

Una vegada reposat ho presentarem en un cèrcol, el desemmotllarem amb cura i escamparem per damunt el julivert picat i posarem les gambes.

Recepta i foto: The kook monkeys

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


*