RECETA

Natilles amb xocolata

 

Ingredients
1 litre llet
4 gemmes ou
2 cullerades Maicena
4 cullerades soperes sucre
1 branca vainilla
1 pal canyella
Escorça llimona
Xocolata per fondre

Passos
Posar a bullir la llet amb la branca de vainilla, el pal de canyella i l’escorça de llimona.

Després, posar els rovells d’ou amb quatre cullerades de sucre en el got de la batedora. Batre-les fins a obtenir una mescla homogènia.

Dissoldre la Maicena en una mica de llet freda.

Abans que la llet trenqui a bullir, agregar la Maicena ja dissolta.

Quan la llet comenci a bullir, tapar i deixar-la en infusió uns deu minuts.

Ara, posar en un cassó els rovells d’ou amb sucre a bany María. Afegir  a poc a poc la llet.

Remoure constantment per aconseguir una crema homogènia.

Pel mousse de xocolata, fondre la xocolata amb una mica de mantega, a foc molt suau.

Mentre bull, batre les gemmes dels dos ous amb dues cullerades de sucre.

Després, en un bol, muntar les clares a punt de neu, i unir-les a les gemmes. Barrejar tot el preparat amb la xocolata fosa.

Tenim dues opcions de presentació: Agafar les copes i servir alternant una capa de natilles amb una de mousse de xocolata. O, fer un flam amb les natilles, refrigerar-ho i cobrir-ho de xocolata.
Finalment, guardar-les en la nevera una hora per servir-les fredes.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


*