RECETAS

Ous al plat amb foie

 

Ingredients per a dues racions
4 ous
4 trossos de pa de motlle
1/4 kg de xampinyons
4 escalopinas de foie fresc

2 cullerades soperes de vinagre

Per a la salsa espanyola
50 grs. de margarina
1 ceba
1 cullerada de farina
1/4 de litre de brou de carn

 

Preparació
Posem a escalfar els ous en aigua i sal i amb una mica de vinagre.

Saltejem durant mig minut aproximadament les escalopinas de foie.

Col·loquem en el plat un tros de pa de motlle i damunt una escalopina de foie foie-gras. Per damunt es col·loquen els ous i sobre els ous una mica de la salsa espanyola espesa i els xampinyons prèviament saltejats.

Ho acompanyem amb una altre tros de pa untat de foie. Aquesta rodanxa de pa amb foie ens servirà per acompanyar la degustació dels ous al nostre gust.

Salsa espanyola

En una cassola es posa la margarina i una vegada fosa se li agrega la ceba tallada molt fina i quan està a mig fer se li afegeix el brou. Es cou poc a poc i hi tirem la farina torrada lleugerament amb una miqueta de greix. Es barreja amb el brou deixant-la 1/4 d’hora a foc lent.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


*