Torna l’Escola de Castells de Castelldefels

El proper 1 de març, els Castellers de Castelldefels 
tornen a engegar l’Escola de Castells, oberta a tothom 
que vulgui conèixer d’a prop la colla i el món dels castells.
Els Castellers de Castelldefels ja comencen a escalfar motors per aquesta temporada 2019, que iniciaran el pròxim 23 de març. Abans, però, i com és habitual en els darrers anys, posen en marxa una nova edició de l’Escola de Castells. Durant tots els divendres de març, els grocs oferiran unes sessions especials orientades a apropar el món dels castells a la ciutadania.
Totalment gratuïta i adreçada a gent de totes les edats (infants i adults), l’Escola de Castells ensenyarà als assistents com es construeix un castell, com es forma la pinya, com es puja i altres aspectes que van més enllà de la tècnica, com ara els múltiples valors que transmet: sacrifici, treball en equip, integració, amistat, esport, diversió, cultura, emoció…
Les sessions començaran el pròxim 1 de març i tindran lloc cada divendres entre les 19.30 i les 21.30 hores al local de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels (Av. Lluís Companys, 16). La colla proveirà dels materials necessaris per a dur a terme l’activitat: cascs per als més petits i faixes per a tothom.
Els Castellers de Castelldefels porten una progressió ascendent, fent el 2018 la millor temporada de la seva història. Per seguir creixent, fan una crida a la ciutadania perquè s’apropi a l’escola i conegui tot el que fan. «Portem dues temporades increïbles, i per superar-les necessitem més mans i més camises», expliquen.
Un cop acabada l’Escola de castells, el 2 de març començarà la temporada regular d’assaigs de la colla castellera. Les persones a les quals els hagi agradat l’activitat se’ls encoratjarà a venir als assaigs i a les sortides, és a dir, a formar part de la colla.

www.laprensamagazine.cat

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


*