L’exposició de «Joc de Trons» obre la gira mundial a Barcelona

El Museu Marítim de la ciutat acull aquesta mostra internacional, la més gran que s’ha dedicat fins ara a l’exitosa producció de la cadena HBO

1509201706734

Dia marcat en el calendari per als fidels seguidors de la sèrie de televisió de gran èxit «Joc de trons».

L’exposició a Barcelona sobre la sèrie «Joc de Trons» ha obert les portes al públic, amb totes les entrades venudes per aquest cap de setmana.

El Museu Marítim de la ciutat acull aquesta mostra internacional, la més gran que s’ha dedicat fins ara a l’exitosa producció de la cadena HBO: més de mil metres, repartits en una desena d’espais.

La capital catalana és el primer punt de la gira mundial de la mostra, que s’ha obert amb un públic entregat.

A l’exposició, s’hi recreen els mítics escenaris de «Joc de trons», com els paisatges hivernals del Nord, o la ciutat capital dels Set Regnes amb l’espectacular peça central del Saló del Tron o el tron de ferro.

La mostra també permet submergir-se en l’univers de la sèrie gràcies a una combinació d’entorns immersius, espais interactius i continguts multimèdia. També s’hi pot veure tota mena d‘atrezzo i accessoris, com armes, armadures i peces de vestir d’aquest fenomen de masses en què s’ha convertit la sèrie basada en els llibres de George R. R. Martin.

 

L’exposició acabarà el 7 de gener.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


*