S’estrena «Música», el primer videoclip de La Marató de TV3 2017

Pastora Soler, David DeMaria i l’Orquestra Simfònica de Corda i Cobla de Catalunya fan una adaptació del gran èxit de John Miles

 http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/el-nou-videoclip-del-disc-de-la-marato-de-tv3/pastora-soler-i-david-de-maria-interpreten-musica-per-a-la-marato-de-tv3/video/5697888/

La Marató de TV3 d’aquest any, dedicada a les malalties infeccioses, ja va escalfant motors. Aquest diumenge a la nit s’ha estrenat el primer videoclip d’una de les cançons d»El disc de la Marató».

Es diu «Música» i és una adaptació del gran èxit del cantautor britànic John Miles, publicat el 1976. Una peça que parla de com, en els pitjors moments, sempre queda la música. L’esperança de la música, la llum de l’esperança enfront de la foscor de la malaltia.

La interpreten, en català, Pastora Soler, David DeMaria i l’Orquestra Simfònica de Corda i Cobla de Catalunya. S’ha enregistrat al far de la Punta de la Banya, al delta de l’Ebre.

La 26a edició de La Marató de TV3 es farà el diumenge 17 de desembre. Estarà presentada per Helena Garcia Melero i dedicada a un grup de malalties que causen una de cada tres morts al món i que, segons els experts, es convertiran en un greu problema de salut pública.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


*