23.756 contenidors: el port de Barcelona rep el segon portacontenidors més gran del món

Pla general del MSC Sixin, el segon vaixell portacontenidors més gran del món, que va arribar aquest diumenge al Port de Barcelona. Imatge de l’1 de juny de 2020. (Horitzontal)

Al port de Barcelona aquest matí hi ha arribat el segon portacontenidors més gran del món, que fa la connexió entre Àsia i Europa. L’escala a Barcelona arriba en un moment en què el tràfic de mercaderies s’ha reduït molt. Entre el que portava hi havia líquid hidroalcohòlic i guants de làtex.Port de Barcelona✔@portdebarcelona

🚢Us presentem l’#MSCSixin, el segon portacontenidors més gran del món que avui celebra la seva 1a escala a la terminal #BEST del #PortdeBarcelona!

😮Atenció a les seves magnituds⤵️

▶️23.756 contenidors (TEU) de capacitat
▶️400m d’eslora
▶️61m de mànega

Un gran d’@MSCCargo!

Mostra la imatge al Twitter

20Informació i privacitat dels Anuncis del TwitterLlegeix els altres tuits de l’usuari Port de Barcelona

Es tracta de la primera escala del MSC Sixin, el segon vaixell portacontenidors més gran del món. Amb una capacitat de 23.756 contenidors, 400 metres d’eslora i 61 metres de mànega, ha realitzat un operatiu de càrrega i descàrrega a la terminal Hutchison Ports BEST.

En l’acte de benvinguda, la presidenta del Port, Mercè Conesa, ha destacat la importància de l’arribada d’un vaixell d’aquestes magnituds, especialment en aquests mesos, on hi ha hagut un «retrocés molt important» del tràfic marítim internacional pel coronavirus.

Així mateix, ha assegurat que el Port de Barcelona està «disposat» a fer les «inversions necessàries» per adaptar-se a les noves necessitats de les companyies navilieres.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


*