S’obren les inscripcions per participar com a actor al ‘Desembarcament de Pirates’

Lluites d’espases i trabucs, pirates, vilatans, nereides, el drac Gar-i-got i efectes de pirotècnia tornaran a conformar l’espectacle estrella de les Festes del Mar, que se celebren cada any a Castelldefels entorn a la Mare de Déu del Carme

Organitzat per l’Ajuntament, el Desembarcament de Pirates és l’espectacle central de les Festes el Mar, que se celebren cada any a Castelldefels entorn a la Mare de Déu del Carme, el 16 de juliol. L’espectacle teatral, que s representa a la mateixa sorra de la platja, tornarà novament el proper 13 de juliol amb una posada en escena coordinada i dirigida per l’escola d’arts escèniques de Castelldefels Performing Arts.

Com cada any, la base de l’espectacle és la participació oberta a la ciutadania. Qualsevol ciutadà o ciutadana empadronat a Castelldefels pot participar i formar part de l’elenc d’actors i actrius que conformen l’obra.

Participació activa

L’organització dóna a la ciutadania la possibilitat de formar part dels diferents col·lectius de personatges que conformen la funció:

  • Pirates(majors de 18 anys)
  • Poble adult(major de 18 anys)
  • Poble infantil(de 6 a 11 anys – de 6 anys hauran d’apuntar-se amb un adult)
  • Poble adolescent(de 12 a 17 anys)

El nombre de places és limitat i anirà en funció del vestuari disponible. El termini d’inscripció finalitza el proper 9 de juny. Els assajos, d’assistència obligatòria, acostumen a tenir lloc les dues setmanes prèvies a la representació.

Identitat històrica i llegenda

El muntatge escenogràfic tornarà a incloure galeres pirates, la reproducció del Castell i del poble de Castelldefels, i el gran vaixell pirata amb veles, canons i dues tarimes elevades.

Incripció on line

http://www.castelldefels.org/ca/serveis.asp?traid=867 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


*