RECETAS

Ous escalfats amb saltejat de verdures

En una olla posem aigua amb unes gotes de vinagre i quan comenci a bullir, baixem el foc. Afegim els ous d’un en un i els deixem coure entre 1 a 2 minuts.

 

Saltejat de verdures

Ingredients

Albergínia. Ceba. Pebrot vermell. 2 dents d’all. 1 gotet cava. Oli, sal i julivert.

 

Preparació

Netegem i pelem totes les verdures.

Tallem la verdura a daus (la ceba la fem una mica més prima perquè tingui temps de coure).

Posem la verdura en una paella amb una mica d’oli, li afegim sal i pebre. La fem saltejar a foc viu uns 10 minuts. Un moment abans d’acabar i afegim julivert. Ho retirem del foc.

Tot seguit els afegim a la verdura i els ous, i ja podem anar a taula.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


*