RECETAS

Mandonguilles amb sèpia



Ingredients
• Picada (pinyons, ametlles, avellanes, xocolata i pa torrat)
• 2 rodanxes de pa de motlle sense crosta
• 200 gr de carn picada (meitat de vedella i meitat de porc)
• 1 sèpia gran negra sense netejar
• 1/2 litre de brou de peix
• 2 tomàquets de penjar madurs
• 1 ceba
• 1 ou
• Llet
• Oli d’oliva
• 1 all
• Sal i pebre

Elaboració
En un bol posem la carn picada, sal, pebre i el rovell d’ou. En un altre bol posem el pa amb la llet, escorrem l’excés de llet, i ho barregem amb la carn, millor utilitzant les mans per barrejar.

Fem les mandonguilles i ho passem per farina, escorrem l’excés de farina i les fregim. Les posem en un paper absorbent i reservem.

Netegem i tallem la sèpia, li donem unes voltes i reservem.

Tallem la ceba molt petita i l’all, sofregim i quan estigui poxada afegim els tomàquets tallats molt petits, la sal, sucre si és necessari, i deixem que el sofregit es vagi fent a poc a poc.

Quan estigui llest el sofregit, hi afegim les mandonguilles, la sèpia i el brou de peix, i ho cuinem a foc lent uns 45 minuts.

Xafem la picada, l’afegim a la cassola i ho cuinem 5 minuts.

Servim la sèpia i les mandonguilles en plat fons.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


*