Comença la 12a Ruta de la Tapa de Castelldefels amb 32 propostes gastronòmiques

Dilluns 6 de maig ha començat la dotzena edició de la Ruta de la Tapa de Castelldefels, que es prolongarà fins al pròxim dia 30 de juny.

  • Les persones que completin el 50% de la Ruta entraran en el sorteig d’una ‘tablet’

El Gremi d’Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat organitza un any més una ruta gastronòmica per promocionar la restauració local a través de les seves tapes, per un preu de 3 € amb beguda inclosa. «L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar a conèixer dins i fora de Castelldefels l’excel·lència de la nostra gastronomia», afirmen des del Gremi. «Comptem amb 32 estupendes tapes que un any més ens sorprenen per la seva qualitat, sabor i originalitat».

El president del Gremi d’Hostaleria de Castelldefels, Manuel Ángel Ortiz, proposa «degustar Castelldefels als 32 establiments que participen en aquesta Ruta, un itinerari perfecte per conèixer bars, restaurants i guinguetes de Castelldefels». Cada comensal tindrà un plànol amb la ubicació i aquell que completi el 50% amb el segell de l’establiment entrarà en el sorteig d’una tablet.

La Ruta compta a més amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelldefels a través de l’Àrea municipal de Comerç i Turisme, la Generalitat de Catalunya, l’Escola d’Hostaleria de Castelldefels, la revista La Premsa, la guia Go i el patrocini de Cerveses Damm.

En aquesta ocasió el jurat professional ha estat format per Pere Chias (president del Gremi de Barcelona) Antonio Ponce (Gremi d’Hostaleria de Castelldefels), Esteban Ruiz (president de l’Escola d’Hostaleria), Ana Quesada (regidora de Comerç, Turisme i Hostaleria ), Domingo Morilla (president del Gremi Hostaleria de Viladecans), Agustín Pedregal (professor de l’Escola d’Hostaleria), Joan Capell (La Prensa Magazine), Diego Giménez (La guia de l’Oci) i Tomás García (M&T Magazine), que seran els encarregats d’atorgar els premis.

+ INFO: Gremi d’Hostaleria de Castelldefels 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


*