RECETAS

Truita de moniatos amb espinacs i pebrots

 

Una variant de la clàssica truita, aquesta preparada amb verdures. Serveix tant com per a un menjar lleuger com per a servir com a tapa.

Ingredients (4 persones)
1 cullerada sopera d’oli.
200 gr. de ceba vermella, tallada en cèrcols.
3 dents d’all, axafades.
Les fulles de tres branques de farigola.
500 gr. de moniatos, pelats i tallats a mitjes rodelles fines.
100 gr. de fulles d’espinacs.
6 ous.
1 pebrot vermell rostit, tallat a tires.
Sal i pebre.

Preparació
Sofregir en una paella gran la ceba amb l’oli durant 8 minuts. Salpebrar. Incorporar l’all i la farigola i cuinar 2 minuts més. Agregar el moniato, tapar i cuinar-ho 10 minuts fins que estigui fet. Gairebé al final, incorporar-hi els espinacs perquè just es redueixin.
Batre els ous en un bol gran. Salpebrar i afegir-hi la mescla de la paella i el pebrot, barrejant-ho bé amb l’espàtula.
Disposar tota la mescla en un motlle de silicona de 20 cm. i enfornar a 200 graus durant 30 minuts.

Servir temperada.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


*