RECETAS

Cols de Brussel·les ofegades amb pernil


La col de Brussel·les té nombroses propietats beneficioses per al nostre organisme: potents antioxidants, moltes vitamines i gran quantitat de fibra.
Les podem usar com a primer plat o com a acompanyament d’uns altres.

Ingredients
Pernil serrà a daus petits
Cols de Brussel·les, congelades o fresques
2 dents d’all picats
Oli d’oliva verge

Preparació senzilla
Primer coem les cols amb aigua i sal fins que estiguen tendres, el temps depèn de si són congelades o fresques… Les escorrem i reservem.
En una paella hi posem una miqueta d’oli, sofregim els alls picadets i hi afegim el pernil en tacs.
Afegim ara les cols escorregudes i sofregim uns minuts.
Ja estan a punt per menjar.

Recepta i foto: Júlia y sus recetas

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


*