RECETAS

Gambes especiades

Ingredients (4 persones)
3 dents d’all, picats.
1 bitxo, sense llavors, picat o tallat en cèrcols.
150 gr. tomàquets semisecs en oli, escorreguts, tallats a tires.
La ratlladura d’una taronja, picada.
200 ml. oli d’oliva.
1 branca de canyella.
1 culleradeta petita de pebre Vermell.
1 culleradeta petita de comí en pols.
400 gr. gambes, senceres.
Sal i pebre.

 

Preparació
Posar una safata al forn, a 175 graus.
Barrejar l’oli amb la branca de canyella, el pebre roig, el comí, els alls, el bitxo i la ratlladura de taronja.
Salpebrar les gambes.
Retirar la safata calenta del forn, abocar la mescla d’oli i disposar les gambes i els tomàquets damunt.

Enfornar 15 minuts, girant-les a mitja cocció, perquè quedin ben impregnades.

 

Recepta i foto: L’Exquisit

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


*